ASSIST

Serviciile de tip Assist acoperă toate nevoile tale de asistență IT:
de la probleme simple de zi cu zi, până la administrarea de soluții complexe în cloud. Poți opta pentru:

ASSIST

25 euro

/ ora de intervenție

Asigură rezolvarea incidentelor IT (ticketelor) standard gestionate de sistemul Desk Pack Basic sau la cerere, prin intervenții (remote / onsite) ale personalului specializat și certificat, într-un timp de răspuns garantat, definit de gravitatea și tipul problemei IT raportate.

Spre exemplu, preluăm solicitarea ta de asistență (ex.: imprimanta nu printează; e-mailul nu se trimite etc.) pe unul dintre canalele de comunicare oferite de DeskPack Basic, o analizăm și intervenim rapid pentru rezolvare. De cele mai multe ori, vom soluționa remote problema. Dacă însă incidentul nu poate fi rezolvat de la distanță, vom trimite o echipă la fața locului.

ASSIST PLUS

60 euro

/ ora de intervenție

Serviciul funcționează similiar cu varianta sa simplă (Assist), însă este dedicat incidentelor IT complexe, care implică intervenții pe echipamente și soluții de tip server (routere, servere de e-mail, tenant Microsoft 365, Azure, servere de fișiere, servere de aplicații de business etc.).
Totodată, include implementarea de soluții IT: acces prin VPN pentru remote work, migrarea aplicațiilor și serverelor în cloud, implementare soluții Microsoft 365 etc.

Assist și Assist Plus sunt servicii complementare. De exemplu, Assist Plus se ocupă de migrarea unei companii în Microsoft 365, iar operațiunile ulterioare de creare conturi noi, dezactivare conturi, asistență utilizatori etc. cad în sarcina lui Assist.

Serviciile de tip Assist asigură rezolvarea incidentelor pe platformele Windows, Linux, Mac și Android.

Zona de acoperire a intervențiilor onsite: București, Ilfov, Pitești, Ploiești.

Serviciile Assist pot fi achiziționate atât sub formă de pachete de ore, cât si on demand.
Pentru varianta on demand, evaluăm gratuit proiectul și îți oferim o estimare de cost.

DESK PACK BUNDLES

Chiar dacă zicala spune că “less is more”, uneori ai nevoie de mai mult decât Basic. De aceea, am gândit 2 soluții de tip bundle, care rezolvă probleme IT complexe, la un preț accesibil, indiferent de mărimea organizației tale.

DESK PACK STANDARD

Include Desk Pack Basic

+ 1 oră de intervenții Assist

20 euro /stație /lună

DESK PACK PREMIUM

Include Desk Pack Basic

+ intervenții nelimitate Assist

25 euro /stație /lună

VREI ASSIST? SAU POATE UN BUNDLE?

COMPLETEAZĂ FORMULARUL DE MAI JOS ȘI TE CONTACTĂM RAPID!

Tratăm cu seriozitate dreptul la confidențialitate și folosim datele numai în legătură cu serviciul solicitat. Vă rugăm să citiți Politica de Confidențialitate

Dând click pe butonul „trimite” sunteți de acord ca Flow să stocheze și să proceseze informațiile/datele trimise prin formularul de mai sus.

ALEGE FLOW-UL CARE ȚI SE POTRIVEȘTE!

S-ar putea să obții beneficii relevante și de pe urma celorlalte soluții Flow