UNLIMITED

Tu te concentrezi exclusiv pe dezvoltarea afacerii, noi răspundem tuturor nevoilor tale IT: suport tehnic nelimitat și mentenanță IT, gazduire website și email de clasa business pentru domeniul tău.

UNLIMITED 5

Pentru companii cu
maximum 5 statii de lucru (computere)

99 euro

/ month

UNLIMITED 5+

Pentru companii cu
mai mult de 5 statii de lucru (computere)

cotație
personalizată

BENEFICII

1. REZOLVĂ PROBLEMELE IT VARIATE

Asigură preluarea, catalogarea, intervenția și rezolvarea tuturor incidentelor IT de zi cu zi.

2. COSTURI PREDICTIBILE

Ai de plată aceeași suma fixă în fiecare lună, indiferent câte probleme au fost rezolvate sau de numărul de stații de lucru administrate.

3. INTERVENȚII RAPIDE REMOTE ȘI ONSITE

Pentru o rezolvare cât mai rapidă, ne putem conecta remote printr-un canal securizat astfel încât să te intorci la treabă în cel mai scurt timp. Daca problema nu se poate rezolva remote, ne deplasăm de urgență la sediul tău.

4. PERSONAL SPECIALIZAT ȘI CERTIFICAT

Vei beneficia de un personal specializat în rezolvarea incidentelor IT, cu diverse certificări în industrie (Microsoft, AWS, Bitdefender, Fortinet etc.) și cu o experiență IT vastă, atât în timp, cât și ca tip de proiecte: juniorii noștri au minim 2 ani de experieță, iar seniorii peste 15 ani.

5. TIMP DE RĂSPUNS GARANTAT

Garantâm contractual timpii de intervenție in funcție de gravitatea incidentului și impactul pe care acesta îl are asupra afacerii tale (SLA). În plus, sistemul nostru avansat de management al incidentelor ne permite să monitorizăm în timp real solicitările tale, astfel încât problemele tale IT să fie rezolvate de îndată ce apar.

6. INTERACȚIUNI TRANSPARENTE/CLARE

Considerăm ca relațiile cu furnizorii trebuie să fie fundamentate pe încredere. Vei primi acces la portalul nostru de clienți și vei putea urmări în timp real incidentele IT raportate și status-ul rezolvării acestora.

7. APELEZI LA NOI UȘOR

Poți apela la noi oricum îți este mai ușor: e-mail, telefon, aplicație, chat, portal clienți. Indiferent de canalul de comunicare, toate solicitările tale ajung spre rezolvare în sistemul nostru avansat de management al incidentelor.

8. AI GĂZDUIRE WEBSITE

Site-ul tău va fi găzduit pe un server în cloud, utilizând tehnologie WHM/Cpanel.
– Spațiu de stocare de 10 GB –
– Certifical SSL inclus (Let’s Encrypt) –

9. AI E-MAIL CLASA BUSINESS

Vei beneficia de e-mail de clasă business folosind numele de domeniu propriu în platforma Microsoft 365 pentru până la 5 utilizatori, cu următoarele specificații:
– Spațiu de stocare de 2GB/cont –
– Accesare prin Microsoft Outlook Online sau Mozilla Thunderbird –

Opțional puteți adăuga licențe suplimentare care vă oferă acces la toate celelalte aplicații din suita Microsoft 365:Teams, Outlook, Excel, Word, OneDrive, Sharepoint etc.

10. AI ANTIVIRUS BITDEFENDER CLASA BUSINESS

Vei beneficia pentru fiecare statie de lucru de software antivirus de clasa business:
– Bitdefender GravityZone Business Standard –

VREAU UNLIMITED!

PLEASE FILL OUT THE FORM BELOW AND WE’LL GET BACK TO YOU ASAP!

We take your privacy seriously, and we only use the information in connection with the service. For more information, please read our Privacy Policy

By clicking ‘send’ below, you consent to Flow storing and processing the information submitted above.

GO WITH THE RIGHT FLOW!

Your business might also benefit from our other solutions